HHC 90% SATIVA, GORILLA GLUE

90% HHC
HHC är en 100% naturlig produkt, men med en mycket potent och kraftfull effekt, så den måste konsumeras med stor försiktighet, och endast i mycket små doser. HHC är inte en produkt för alla, anledningen till den kraftfulla effekten.

395,00 kr

Köb 2 och spara 15%
Köb 3 och spara 20%
Köb 6 och spara 25%

 

 

Nyhet! Nu kan du få HHC hos Cannaone och 3 spännande versioner, var och en med sin egen effekt. HEALTH är för dig som behöver lindring, och ökad rörelse samt ett lättare sinne och mer energi. Health är en blandning av HHC och 3 andra verksamma cannabinoider. INDICA är för dig som har problem med att slappna av och somna, och SATIVA är för dig som vill ha mer energi komma i feststämning och öka färgerna i vardagen och få kreativitet i överflöd. SATIVA är vår starkaste HHC som innehåller så mycket som 90% HHC!

HHC har samma terapeutiska effekt som THC och anses i måttliga doser kunna vara både uppiggande och lugnande, ångestdämpande, smärtlindrande och kan ha en positiv effekt på ditt mentala sinnestillstånd.

Gorilla Glue, är en hybrid av Sativa och Indica, känd för en tallbarrsliknande smak och dess förmåga att vara både avslappnande och uppiggande, samt lätt medvetandevidga och göra dig “high”. Kan även fungera som smärtstillande.

 

Innehåll:

  • 1 ml HHC-oljekoncentrat
  • 90% HHC +Gorilla Glue
  • 100% THC-fritt
  • Laboratorietestad av tredje part
  • Producerad i EU
  • Levereras i en dispenser som är redo att användas
  • Ca 300 doser

Ansvarsfriskrivning:

HHC får inte köpas eller användas av ungdomar under 18 år. Produkten får inte användas av gravida eller ammande kvinnor. Produkten bör användas med större försiktighet än CBD. Ta små mängder åt gången. Bilkörning avråds.

Tillgänglighet: 9 i lager

-
+

Lignende produkter