Vilka är vi?

Vilka är vi?

Cannaone© är ett skandinavisk företag med huvudsäte på Cypern. Vi levererar våra produkter till kunder i Finland, Sverige, Norge, Tyskland och Danmark, samt stora delar av Europa. Vi talar både danska, svenska, finska, tyska och engelska, och är stolta över att kunna tillhandahålla en kompetent och professionell service.

Vi levererar vanligtvis inom 2-3 vardagar med PostNord via våra lager i Tyskland, och därmed inom EU. Dina varor kommer därför inte ha någon extra skatt eller moms!!

Vi säljer via vår webbutik, via våra skickliga Brand Ambassadors och återförsäljare som är kopplade till vår organisation.

Vill du också köpa Sveriges billigaste vitaminer och kosttillskott? Besök vår vitaminbutik på vitaminone.se.Vi är specialister på att sälja kvalitetsvitaminer och kosttillskott på nätet till marknadens lägsta priser.

Partner sites: www.cannabisdråber.dk  www.cbddråber.dk  www.hampdråber.dk  
www.cbdtilhunde.dk  www.vitaminone.se www.vitaminone.dk  www.cannaone.fi www.cannaone.no

 

Uppdrag

Vårt uppdrag är att sprida produktens alla fantastiska egenskaper och hjälpa människor på “ett naturligt sätt” – samt göra CBD tillgängligt för alla, oavsett ekonomi. Vi säljer endast produkter av högsta kvalitet och är stolta över att alltid vara billigast. Därför kallar vi våra produkter för CANNAONE! 

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och finns här för att hjälpa och ge rådgivning. Vi vill undvika stela och krångliga regler, och gör alltid det lilla extra för dig. Du får gärna kontakta oss när som helst. Vi jobbar med att kunna besvara alla frågor inom 3 timmar under våra öppettider. Kontakta oss via telefon eller email.

Motto: Vi vill vara Sveriges billigaste CBD och HASH och Weed leverantör!

Vänliga hälsningar,
Team Cannaone

 

Års erfaring
0
Produkter
0
Glade kunder
0
Lande
0

CSR-Politik

Vi arbetar ständigt med att göra vår produktion, försändelser och material så klimatvänligt som möjligt. 

Plastik nej tak
We support

Cannaone Ltd

VAT: 60017594M

E-post: support@cannaone.se. Telefon: SE +46 0732-392521

Varukorg
Search