Rea!

Lions Mane svampar, Veganska, 60 kapslar

Lejonman (Lions Mane) skapar inte eufori och har inga allvarliga kända biverkningar. Alla våra produkter är testade av ett tredjepartslaboratorium för din säkerhet. 
Lejonman är känt för att förhindra dåligt minne och kan hjälpa dig att boosta din hjärna.

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr.

Lions Mane, på svenska Lejoman är en ätbar och medicinsk svamp som har varit känd och använd i asiatiska länder under århundraden.

Trots dess hälsofördelar så är Lejonman fortfarande nästan okänd för de flesta människor i Danmark, men fler och fler människor får upp ögonen för denna unika produkt.

Lejonman innehåller ett antal medicinska föreningar som anses vara ansvariga för de neuroregenerativa effekterna av att stimulera NGF. NGF är ett protein som är viktigt för tillväxt, underhåll, överlevnad och regenerering av nervceller.

Detta protein anses vara en avgörande komponent för cellers överlevnad och har därmed en stor betydelse för neurodegenerativa sjukdomar som; Demens, Alzheimers sjukdom och multipel skleros. Lejonman har visat sig ha en positiv effekt på dessa sjukdomar i flera forskningsstudier. 

Likaså är Lejonman känt för att förhindra dåligt minne och kan hjälpa dig att boosta din hjärna.

Lejonman skapar inte eufori och har inga allvarliga kända biverkningar. Alla våra produkter är testade av ett tredjepartslaboratorium för din säkerhet. 

 

Innehåll:

60 kapslar med veganskt innehåll i veganska kapslar

Dosering: 1 kapsel pr. dag

Extrakt av Lejonman 500 mg
– Varav polysackarid (30%) 150 mg

 

-
+

Lignende produkter

Varukorg
Search