Produkter

Filtrering

 THC-JD, THC-H & PhytoRemedy
-WEED, HASH, PUFF’S


Party, Chill, Health – 100% Legal!
Besök vår nya butik CannaHigh.se!

 

På Cannaone hittar du det största urvalet av 100% lagliga cannabis- och Weed-produkter. Allt helt utan THC! Och baserad på industrihampa från EU-certifierat  jordbruk. Puffs, Puffstänger, Vape, Blommor, Weed, Gräs, Hasch, marijuana, Godis, Vingummi – vi kan erbjuda allt. Och till Sveriges bästa priser.

Besök vår nya butik CannaHigh.se och se det stora utbudet!

HHC var förra årets stora succé, men blev olagligt sommaren 2023. Och ersättningarna; HHC-P och THC-P blev olagligt 16. januar 2024. MEN PhytoRemedy är fortfarande 100% lagligt i både Sverige och i EU. Och finns idag med upp till 99% styrka!

Och tillsammans med nyheterna THC-JD och THC-H kommer de att prägla sommaren 2024 i Sverige. Besök vår nya butik CannaHigh.se och se det stora utbudet! Från CannaHigh kommer vi framöver att leverera till hela Norden inkl. Sverige! 

PhytoRemedy

Alla PhytoRemedy produkterna kommer i olika versioner, och blandar med olika terpener och smakämnen, samt styrkor och effekter. Vi har kontinuerligt arbetat med styrkan och smaken utifrån feedback från våra många kunder. PhytoRemedy finns därför idag med upp till 80-99% styrka och kommer att kunna tillfredsställa även den mest kräsna rökare.

PhytoRemedy™, en unik formula och kombination av alla terpener och cannabinoider från cannabisväxten. PhytoRemedy™ ger en effekt som liknar HHC och  THC, men är 100% laglig i både Sverige och övriga EU. Tack vare vårt stora nätverk av USA-baserade cannabinoidforskare och utvecklare har vi hittat den perfekta lösningen för våra skandinaviska kunder.

Varför gör PhytoRemedy™ dig hög?

Det som gör PhytoRemedy™ så kraftfullt är den så kallade “Entourage-effekten” – där de olika växterna fungerar synergistiskt. Det gör att de samverkar, förstärker varandra och ger en unikt hög totaleffekt.

Er produkterna lagliga och säkra att använda?

Alla våra produkter kan köpas och säljas så länge de inte identifieras som potentiellt förbjudna ämnen, som liknar THC, HHC-P, THC-P eller HHC. Våra produkter är noggrant testade för att säkerställa att de är säkra och effektiva och är av hög kvalitet som du kan lita på! Vi bevakar kontinuerligt lagstiftningen på området i både Sverige, Danmark och EU.

Disclaimer/Varning:

Cannaone PENTA-PhytoRemedy™ och THC-JD och THC-H produkter får inte köpas eller förvärvas av ungdomar under 18 år eller användas av gravida eller ammande kvinnor. Produkterna är inte avsedda för konsumtion. Intag sker på egen risk. Kan förekomma på urinprov oavsett om produkterna är THC-fria eller inte.

Varukorg
Search