Produkter

Filtrering

HHC-P, THC-P & PhytoRemedy
-WEED, HASH, PUFF’S

 

Party, Chill, Health – 100% Legal!

På Cannaone hittar du det största urvalet av 100% lagliga cannabis- och Weed-produkter. Allt helt utan THC! Och baserad på industrihampa från EU-certifierat jordbruk.

Puffs, Puffstänger, Vape, Blommor, Weed, Gräs, Hasch, marijuana, Godis, Vingummi – vi kan erbjuda allt. Och till Sveriges bästa priser

HHC var förra årets stora succé, men blev olagligt sommaren 2023.

HHC-P, THC-P, PhytoRemedy

Finns de nya versionerna på marknaden. Alla kommer i olika versioner, och “blends” med olika terpener och smaktillsatser, samt styrkor och effekt. De är alla lagliga inom EU och med lika eller till och med bättre effekt.

Till exempel PhytoRemedy™, en unik formula och kombination av alla terpener och cannabinoider från cannabisväxten. PhytoRemedy™ ger en effekt som liknar HHC och  THC, men är 100% laglig i både Sverige och övriga EU. Tack vare vårt stora nätverk av USA-baserade cannabinoidforskare och utvecklare har vi hittat den perfekta lösningen för våra skandinaviska kunder. Varför gör PhytoRemedy™ dig hög? Det som gör PhytoRemedy™ så kraftfullt är den så kallade “Entourage-effekten” – där de olika växterna fungerar synergistiskt. Det gör att de samverkar, förstärker varandra och ger en unikt hög totaleffekt.

Prova också vår nya HHC-P

HHCP, baserat på H4CBD  och inte på HHC, är fortfarande lagligt i Sverige och EU. I vår nya HHC- och THC-fria version, har vi nu fördubblat styrkan. 33 x power! Stark som fan!

THC-P

THC-P – En helt ny och 100% laglig produkt. THC-P (tetrahydrocannabiphorol) är den senaste sensationen i cannabinoidvärlden. Baserat på H4CBD. THC-P utmärker sig för sin påstådda förmåga att vara 33 gånger mer aktiv vid CB1-receptorer än THC. Detta innebär att THC-P kan ge dig en mer intensiv upplevelse- A out of body experience!

Er produkterna lagliga och säkra att använda?

Alla våra produkter kan köpas och säljas så länge de inte identifieras som potentiellt förbjudna ämnen, som liknar THC eller HHC. Våra produkter är noggrant testade för att säkerställa att de är säkra och effektiva och är av hög kvalitet som du kan lita på! Vi bevakar kontinuerligt lagstiftningen på området i både Sverige och EU.

Disclaimer/Varning:

Cannaone PENTA-PhytoRemedy™ Och HHC-P, THC-P produkter får inte köpas eller förvärvas av ungdomar under 18 år eller användas av gravida eller ammande kvinnor. Produkterna är inte avsedda för konsumtion. Intag sker på egen risk.

Kan förekomma på urinprov oavsett om produkterna är THC-fria eller inte.