Produkter

Filtrering

Köp mer - spara mer

Nyhet! HHC

 

Hos Cannaone kan du nu köpa Premium HHC till Sveriges billigaste priser. Även om HHC tekniskt sett inte är THC kan det ha liknande verkan. Läs mer här:

Vad är HHC?

HHC eller hexahydrocannabinol är en cannabinoid som förekommer naturligt i cannabisplantan, men i väldigt små mängder. HHC är det senaste extraktet från cannabisplantan, men det upptäcktes redan 1947 av den amerikanska kemisten Roger Adams.

Exahydrocannabinol (HHC) är i korthet en hydrogenererad version av tetrahydrocannabinol (THC). HHC har cirka 70-80% av styrka i jämförelse med THC och är starkare än andra cannabinoider som exempelvis CBD. Cannaones fabrik använder sig av en CO2-baserad process för att extrahera THC från hampaplantan. Det är en process som inte använder sig av något lösningsmedel eller värme. THC-extraktet genomgår sedan en hydrogenereringsprocess som till slut ger det färdiga HHC-extraktet.

Är HHC lagligt?

HHC är till skillnad mot THC helt lagligt i USA och Europa, samt här i Skandinavien. HHC har varit en försäljningssuccé i bl.a. USA, Österrike och Tyskland, men det är relativt okänt i Skandinavien.

Effekt:

HHC har samma terapeutiska effekt som THC och anses i måttliga doser vara både uppiggande och lugnande, ångestdämpande, smärtlindrande och kan även ha en positiv effekt på ditt mentala sinnestillstånd. Även fast HHC tekniskt sett inte är THC, så kan det ha en liknande effekt. Användare beskriver upplevelsen med HHC som mycket lik den med THC, men i en mildare version. Men prova det själv och se exakt hur du upplever effekten.

HHC finns i 3 olika versioner, var och en med sin egendomliga effekt.

“HHC är en 100% naturlig produkt, men en mycket potent och kraftfull effekt, så den måste konsumeras med stor försiktighet, och endast i mycket små doser. HHC är inte en produkt för alla, anledningen till den kraftfulla effekten.”

Ansvarsfriskrivning:

HHC får inte köpas eller användas av ungdomar under 18 år. Produkten får inte användas av gravida eller ammande kvinnor. Produkten bör användas med större försiktighet än CBD. Ta små mängder åt gången. Bilkörning avråds.