Produkter

Filtrering

 PhytoRemedy
-WEED, HASH, PUFF’S


Party, Chill, Health – 100% Legal!

På Cannaone hittar du det största urvalet av 100% lagliga cannabis- och Weed-produkter. Allt helt utan THC! Och baserad på industrihampa från EU-certifierat jordbruk. Puffs, Puffstänger, Vape, Blommor, Weed, Gräs, Hasch, marijuana, Godis, Vingummi – vi kan erbjuda allt. Och till Sveriges bästa priser

HHC var förra årets stora succé, men blev olagligt sommaren 2023. Och ersättningarna; HHC-P och THC-P blev olagligt 16. januar 2024. MEN PhytoRemedy är fortfarande 100% lagligt i både Sverige och i EU. Och finns idag med upp till 99% styrka!

PhytoRemedy

Alla PhytoRemedy produkterna kommer i olika versioner, och blandar med olika terpener och smakämnen, samt styrkor och effekter. Vi har kontinuerligt arbetat med styrkan och smaken utifrån feedback från våra många kunder. PhytoRemedy finns därför idag med upp till 80-99% styrka och kommer att kunna tillfredsställa även den mest kräsna rökare.

PhytoRemedy™, en unik formula och kombination av alla terpener och cannabinoider från cannabisväxten. PhytoRemedy™ ger en effekt som liknar HHC och  THC, men är 100% laglig i både Sverige och övriga EU. Tack vare vårt stora nätverk av USA-baserade cannabinoidforskare och utvecklare har vi hittat den perfekta lösningen för våra skandinaviska kunder.

Varför gör PhytoRemedy™ dig hög?

Det som gör PhytoRemedy™ så kraftfullt är den så kallade “Entourage-effekten” – där de olika växterna fungerar synergistiskt. Det gör att de samverkar, förstärker varandra och ger en unikt hög totaleffekt.

Er produkterna lagliga och säkra att använda?

Alla våra produkter kan köpas och säljas så länge de inte identifieras som potentiellt förbjudna ämnen, som liknar THC, HHC-P, THC-P eller HHC. Våra produkter är noggrant testade för att säkerställa att de är säkra och effektiva och är av hög kvalitet som du kan lita på! Vi bevakar kontinuerligt lagstiftningen på området i både Sverige, Danmark och EU.

Disclaimer/Varning:

Cannaone PENTA-PhytoRemedy™ produkter får inte köpas eller förvärvas av ungdomar under 18 år eller användas av gravida eller ammande kvinnor. Produkterna är inte avsedda för konsumtion. Intag sker på egen risk. Kan förekomma på urinprov oavsett om produkterna är THC-fria eller inte.

Varukorg
Sök