Rea!

Glukosamin XL 1400 mg. 90 kapslar

Populärt receptfritt läkemedel som är effektivt mot artros, reumatoid artrit och ledvärk, knäsmärta. Köp Glukosamin till Sveriges billigaste pris här.

Det ursprungliga priset var: 199,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr.

KÖP 3 OCH SPARA 15%
KÖP 6 OCH SPARA 20%
KÖP 12 OCH SPARA 30%

 

Populärt receptfritt läkemedel som är effektivt mot artros, reumatoid artrit och ledvärk, knäsmärta. Köp Glukosamin till Danmarks billigaste pris här.

Glukosamin 1400 mg. är ett populärt och väl beprövat botemedel mot artros. Glukosamin kan förbättra rörligheten i lederna, och på så sätt hjälpa till att lindra smärta och svårigheter att gå. Glukosamin fungerar bäst över tid. Det lämpas sig därför inte för akut smärta. När vi blir äldre så tappar vi brosk i våra leder och detta kan innebära att vi känner smärta när vi rör oss eller gör aktiviteter. Glukosamin som kosttillskott är en av de mest effektiva metoderna för smärtlindring och förbättrar ledfunktionen vid mild till måttlig artros. Specifikt så minskar Glukosamin nedbrytningen av brosket i lederna. Ämnet utvinns ur skaldjur, vilket även är anledningen till att ämnet inte får intas av  personer med skaldjursallergi.

Glukosamin är även ett bra komplement till ett dagligt intag av MSM och kondrotin, då de kompletterar varandra.

Innehåll:

90 kapslar

1400 mg. Glukosamin pr. kapsel.

Dosering 1 kapsel pr. dag.

-
+

Lignende produkter

Varukorg
Search