Rea!

Glukosamin + MSM + Kondroitin, 90 piller

den perfekta mixen för att underhålla dina leder och din broskvävnad. Här får du egenskaperna från alla tre produkterna, kombinerade i ett piller.

Det ursprungliga priset var: 229,00 kr.Det nuvarande priset är: 149,00 kr.

KÖP 3 OCH SPARA 15%
KÖP 6 OCH SPARA 20%
KÖP 12 OCH SPARA 30%

Glukosamin + MSM + Kondroitin, den perfekta mixen för att underhålla dina leder och din broskvävnad. Här får du egenskaperna från alla tre produkterna, kombinerade i ett piller.

MSM är en förkortning för Methylsulfonylmethane, som är en svavelförening inom organisk kemi. Ämnet kan både framställas syntetiskt och finns även naturligt i många organismer.  Svavel används i kroppen för många funktioner, och det är oerhört viktigt för bildandet av kroppens  vävnad. I samband med artros så minskar halten av svavel i ledbrosket och det är ledbrosket som hjälper till att göra rörelser i leden smärtfria. Det kan därför vara vettigt att ta ett dagligt tillskott av MSM. 

Kondroitin anses vara ett broskskyddande ämne och rekommenderas av många experter som en del av behandlingen för människor och hundar med symtom på artrit. Och gärna tillsammans med MSM och Glukosamin. Kondroitin stimulerar bildandet av kollagen, som är en del av broskvävnaden.

Glukosamin är ett populärt och väl beprövat botemedel mot artros. Glukosamin kan förbättra rörligheten i lederna, och på så sätt hjälpa till att lindra smärta och svårigheter att gå. Glukosamin fungerar bäst över tid. Det lämpar sig därför inte för akut smärta. När vi blir äldre så tappar vi brosk i våra leder och detta kan innebära att vi känner smärta när vi rör oss eller gör aktiviteter. Glukosamin som kosttillskott är en av de mest effektiva metoderna för smärtlindring och förbättrar ledfunktionen vid mild till måttlig artros. Specifikt så minskar Glukosamin nedbrytningen av brosket i lederna. Ämnet utvinns ur skaldjur, vilket även är anledningen till att ämnet inte bör intas av  personer med skaldjursallergi.

Innehåll:

90 piller

Dosering 2 piller per dag.

Aktiva ingredienser per portion
Glukosaminsulfat  1000 mg
– Inkluderar glukosamin 590 mg
Metylsulfonylmetan  600 mg
Kondroitinsulfat  400 mg
– Inkluderar kondroitin 360 mg
-
+

Lignende produkter

Varukorg
Search