Produkter

Filtrering

Köp mer - spara mer

Norges billigaste CBD-olja!

 

Vi erbjuder diskret frakt från Danmark!

Vi har redan många nöjda kunder i Danmark og Norge, och ser fram emot att även få välkomna dig.

Alle våre produkter uten unntak kan bestilles og sendes til Norge og Danmark!

Vi erbjuder Europas billigaste CBD-olja

Vi på Cannaone anser att cbd-olja och produkter ska vara tillgängliga för alla. Av den anledningen har vi pressat ner våra priser till ett minimum. Detta gör att du kan köpa våra ekologiska oljor av hög kvalitet till priser som är upp till 40-50% lägre än våra konkurrenters. Vi säljer endast laboratorietestat till bästa kvalitet och är stolta över att alltid vara billigast. Det är därför som vi har döpt våra produkter till Cannaone.

Vi erbjuder 100% THC-fri CBD-olja med 500-4000 mg.

CBD är ett supereffektivt kosttillskott som även innehåller andra saker som är bra för kroppen, utöver CBD. Detta inkluderar OMEGA 3, 6 och 9, mineraler och vitaminer. Ett brett spektrum av tester och studier har visat goda resultat med CBD-läkemedlet för vår hälsa, både den mentala och den fysiska. Miljontals användare runt om i världen som tar oljan dagligen finner att den har en stor effekt på en mängd olika tillstånd och sjukdomar som smärta, gikt, ångest, ilska, depression, hudproblem, hjärt-kärlsjukdomar, cancer, stress och sömnlöshet, samt brist på rörlighet och energi.

Observera! Tullar + moms ska betalas till de norska myndigheterna vid köp för mer än 350 NOK. Tullar införs separat av den norska tullmyndigheten.

Observera även att CBD-og HHC-produkter kan riskera att beslagtas. Inköp görs på egen risk.