Rea!

Chaga svampar. Veganska, 60 kapslar.

De olika substanserna som finns i Chaga, inklusive betulin och betulinsyra, har visat sig ha en betydande tumörhämmande effekt i flera forskningsstudier. Forskning visar även att Chaga kan hjälpa mot för tidigt åldrande och åldersrelaterad minnesförlust.
Chaga skapar inte eufori och har inga allvarliga kända biverkningar. Alla våra svampprodukter är testade av ett tredjepartslaboratorium för din säkerhet. 

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr.

Chaga – eller Björkspegelsporsvamp är en svamp med medicinska/läkande effekter som växer på björkträd. Denna svamp finns även i Sverige och Danmark, men är mest känd från öst och Ryssland. Här används den bl.a. mot cancer. De olika substanserna som finns i Chaga, inklusive betulin och betulinsyra, har visat sig ha en betydande tumörhämmande effekt i flera forskningsstudier. I Ryssland så används Chaga-extrakt även i kombination med kemoterapi och strålbehandling.

Forskning visar även att Chaga kan hjälpa mot för tidigt åldrande och åldersrelaterad minnesförlust. Dessutom visar studier även på framgång med behandling av Psoriasis. I Sverige så finns det fortfarande ingen forskning eller erfarenhet av Chaga.

Alla våra svampprodukter är testade av ett tredjepartslaboratorium för din säkerhet. 

Innehåll:

60 tabletter
Dosering: 1 tablett dagligen.
Varje kapsel innehåller 600 mg. Chaga svampextrakt

-
+

Lignende produkter

Varukorg
Search