Rea!

Reishi svampar, Veganska, 60 kapslar

Reishi skapar inte eufori och har inga allvarliga kända biverkningar. Alla våra produkter är testade av ett tredjepartslaboratorium för din säkerhet.  
Reishisvampen är bl.a. känd för sin lugnande effekt på vårt nervsystem

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr.

Reishi (Genoderma lucidum). På svenska Skinande lackporsvamp är en svamp med medicinska/läkande effekter.

Reishisvampen är bl.a. känd för sin lugnande effekt på vårt nervsystem och för att den förbättrar sömn och från vistelser i Japan där den föreskrivs för detta ändamål. Reishi har traditionellt  även använts för att behandla lever- och cancersjukdomar.

Svampens anti-allergiska effekt gör även Reishi till ett bra botemedel för att förebygga och behandla allergier. Speciellt hösnuva.

Kliniska forskningsstudier säger att Reishi har en stimulerande effekt på benmärgen och därigenom tros kunna skydda kroppen under strålbehandling och kemoterapi.  Laboratorietester visar även att Reishi ökar antalet  naturliga mördarceller och hämmar blodtillförseln till tumörceller, vilket tillsammans gör svampen till ett bra 100% naturligt komplement till standardmässig cancerbehandling.

Reishi skapar inte eufori och har inga allvarliga kända biverkningar. Alla våra produkter är testade av ett tredjepartslaboratorium för din säkerhet.  

Innehåll:

60 kapslar

Dosering: 1 kapsel dagligen

Varje kapsel innehåller 600 mg. Reishi svampextrakt

 

-
+

Lignende produkter

Varukorg
Search